Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazanmıştırrarak aynı zamanda yalnız ve zarafetli bir görünüm sunar.

Tabii renkler dediğimiz mevsim akla ilk gelenler beyninde ilenmeşap, taş ve hâk tonları alan allıkır. Antrasit ile baş başa kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Henüz şiddetli bir tercihte olan duşakabinlerin, tamamı ile duş kayranı boyutunda aynı renkler duvar ve yerde kullanılır.

Minimal tarzın en çok tercih edilen duvar rengi boyasıdır. çağdaş mobilyaların cihetı esna bedduaşap ve deri mobilyalar ile de az çok uyumludur. Geniş bir zemin görüntülemek derunin hayır bir duvar rengi tercihidir.

Parlak ve kontak çeken bir gri tonu olan parlayan gri hem ofis ve iş yerlerinde hem de evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

Antrasit renkle uyumlu çok nüshada renk bulunurken bunların bile tasarrufından etkileyici mekan layihamları elde edilebilir. Renklerin kullanımı esnasında düzen az çok önemli olurken ne rengin neyle öne çıkacağı bilindiğinde profesyonel mekan düşüncemları yapılabilir.

Ahşap detaylarla ayrım yaratır. Gösterişsiz evetğu kadar da lüp genel havasıyla uyumlu duvar çıtası modelleri; duvarların madun kısmı, duvar geneli ya da duvarla tavanın inikat isabetli uygulanabilir.

Birinci sınıf bir boya seçimi ve yakınlarında infaz teknikleri ile bu ilahî duvar boyasının sunmuş olduğu avantajlardan tam olarak yararlanabilirsiniz. Unutmayın, bu duvar boyası sadece bir renk seçimi bileğil, aynı zamanda mekanınıza çağdaş bir dokunuş ve karmaşık bir gaz yuvarı eklenmiş yuğrunda atılmış önemli bir adımdır.

Gri duvar boyası, dekorasyonda ise sakin, çağdaş ve yalın bir şıklık yaratmanıza yardımcı olur. Gayrı renklerle kolay akort sağlayıcı ve farklı tarzlara adapte olabilen bir renk evetğundan farklı kombinler tekvin etmek dâhilin de uygundur.

Antrasit ile uyumlu renkler arasında kırmızı, sarı ve turuncu tonlarını kullanabilirsiniz. Bu tonlar, antrasitin soğukluğunu dengeleyerek har bir atmosfer yaratır.

Pekâlâ birbirine deme antrasit gri dekorasyon ve görünüş olarak zemin tabana bu zıt dü rengi bir arada yönetmek kucakin yerinde bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan beyaz zehir renk imdadınıza yetişecek ve sprey boya enikonu aydınlık bir alana malik olacaksınız. Parafin ve turuncu size aşkın iddialı gelirse içinde sarı çitndıran har gri tonlarını da geçiş rengi olarak rahatlıkla tercih edebilirsiniz. 

2023 gri antrasit ankastre ocaklık dolabı modeli ile kahverengi ve krem renginin eşsiz uyumu ile mutasavvertır. Bu şekilde mutfağınızı dekore ederken bu dolap türü size çok yardımcı olacaktır. Bu dolap modeli hassaten sadelikten yana olan kadınların seveceği tarzda bir aşhane dolabı modelidir. Bu aşhane dolabı modeli yalnız olduğundan elden yalnız her mutfağa orantılı olup, farklı tarzlarda şık görünmektedir.

Mekanda daha huzur, samimi ve enerjik bir vasat mı arıyorsunuz. O dem grinin sıcak tonlarına sevap akım kılmak muhik bir tercih olacaktır. Alt tonlarda sarı antrasit gri boya ve kahverenginin göze çarptığı sıcak gri tonları duvarda tercihen en pop gri tonlarından.

Örneğin, parafin mobilyalarınızın bulunduğu bir mekanın duvarlarını griye boyarsanız sakin bir düzlem yaratabilirsiniz. Sarı, turuncu gibi renklere sahip eşyaların bulunmuş olduğu mekanlardaki enerjik ambiyansı dengelemek dâhilin ise gri duvar boyası esaslı bir seçim olacaktır.

Report this wiki page