antrasit renk tonları Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Mekan, anatomi ve renk ilişkisi mekanda renk tasarrufını şekillendirir. İnsanlar tevakki, sığınma duygusu ile mekanları yaratır. Mimari mekanlarda hayatlarını devam ettiren insanoğluın renklerle yaklaşan bir ilişkisi vardır.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu mekanizma sebebiyle dünyaarı boşaltma edilmesi sağlamlanır.

Bu çerezi devre dışı buzakırsanız, tercihlerinizi kaydedemeyiz. Bu da, bu web sitesini her ziyaret ettiğinizde çerezleri gene etkinleştirmeniz yahut dönem dışı bırakmanız gerekeceği mealına hasılat.

Kuut odasında antrasit renkli koltuklar veya sehpa kabilinden mobilyalar mekanı derinleştirir ve odanın genel tasar çizimına modern bir çekicilik katar.

Antrasit gri duvar dekorasyonu ile evler, iş yerler ve yaşam alanları elan şık hale geliyor. Firmamız antrasit rengi, hem şıklığı hem de zarafeti bir araya getirerek evinize modern ve etkileyici bir muhit hoşgörüsüzyor. Yeni trend Antrasit Gri Duvar Dekorasyonu bâtınin firmamızla iletişime geçebilirsiniz.

Ilenmeşap harcamak masası çevresinde antrasit markiz ve sandalyeler kullanarak alanda şık ve işlevsel bir zaviye oluşturmayı deneyebilirsiniz.

Antrasit renkli mobilyalar oturma odası veya denk odası üzere esas mekanlarda kullanıldığında odalara yanıltıcı bir dokunuş ekler ve diğer süsleyici unsurlarla kolaylıkla entegrasyon sağlar.

Modern ve klasik konseptı aynı alanda istimal etmek ciğerin tercih edebilirsiniz. Antrasit duvar renginin kullanıldığı salonlarda, lacivert ve mai tonlarının antrasit duvar boyas hakim başüstüneğu makam takımları ile goldfix çağdaş ve şık hava elde edilebilir.

Gri ve siyaha benzeyen tonlarda bir banyo dizaynı seven bireyler dâhilin mat antrasit gri banyo dekorasyonu mübrem bir dekorasyon olarak zemin alıyor.

Sakin, refahlı ve dinlendiren iç mekanları peydahlamak sinein antrasitle beraber yeşilin tonlarını kullanabilirsiniz. Yeşilin tonları tabii ve uzvi bir hava oluşturacağından, antrasitle baş başa kolay kullanılabilir.

Elbet birbirine medlul ve görünüş olarak oturak tabana bu zıt iki rengi bir arada sömürmek bağırsakin güzel bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan beyaz zehir renk imdadınıza yetişecek ve bayağı aydınlık bir alana mevla olacaksınız. Parafin ve turuncu size bir tomar iddialı gelirse içerisinde sarı çitndıran har gri tonlarını da geçiş rengi olarak rahatlıkla tercih edebilirsiniz. 

Antrasit renk hayat alanlarında rastgele bir yerde kullanılabileceği kadar möble ve aksesuar seçenekleri derunin bile eksiksiz bir tercihtir.

Parlaklığını uzun yıllar süresince severek kullanabileceğiniz akrilik kapaklarımız, özellikle çağcıl layihamlarımızda kulpsuz olarak yeğleme edilmektedir.

Antrasit renkler çağcıl dekorasyon usulı ile sundurmaımızda henüz okkalı mekân edinmeye kelleladı. Önceleri antrasit renk tonları minimalist ofis dekorasyonununda kullanılan bu renkler evimizin dekorunda da kendini gösteriyor.

Report this wiki page